Milli voleybolcu Gizem Örge ve Opel Mokka’nın enerjisi birleşti

Alman teknolojisiyle modern tasarımı bir araya getiren Opel, enerji dolu ve ilham verici yeni reklam filmiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Opel Türkiye hazırladığı bu yeni filmde “Mokka’nın Enerjisine Yükseleceksin” mesajını hedef kitlesiyle buluşturuyor. Milli voleybolcu Gizem Örge’nin dinamik ve tempolu hayatına tanıklık edilen reklam filminde her açıdan cesur bir duruşa sahip olan Mokka, Gizem Örge’nin bitmek bilmeyen enerjisiyle bu filmde bir araya geliyor.

Milli voleybolcu Gizem Örge ve Opel Mokka’nın enerjisi birleşti
SONER OKUR
  • Yayınlanma6 Ağustos 2024 15:52

Alman teknolojisini en çağdaş tasarımlarla buluşturan Opel’in tanıtıldığı ilk günden beri zamanın ötesinde cesur tasarımı, sahip olduğu yenilikçi teknolojileri ve zengin sürüş destek sistemleriyle öne çıkan modeli Mokka, hedef kitlesine yönelik tanıtım çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Bu kapsamda Opel Türkiye, “Mokka’nın Enerjisine Yükseleceksin” sloganıyla hazırladığı yeni reklam filminde, izleyicilere enerjilerini yüksek tutmaları ve hayatı kendi ritmlerinde yaşamaları için ilham veriyor.

Filmde başarılı Milli voleybolcu Gizem Örge’nin dinamik ve tempolu hayatına tanıklık edilirken, Mokka’yla olan uyumu doğal ve eğlenceli bir şekilde sergileniyor.

Yönetmen koltuğunda Berat Tunç’un oturduğu reklam kampanyası Publicis Groupe imzası taşıyor. Opel Mokka’nın yeni reklam filmi tüm dijital platformlarda yayınlanıyor.