Çocuklar LUKOIL’de unutulmaz bir gün yaşadı

LUKOIL, İstanbul ofisinde düzenlediği etkinlikle çalışanlarının çocuklarına unutulmaz anlar yaşattı. Ofise davet edilen çocuklar hem ebeveynlerinin çalıştığı ortamı gözlemledi hem de keyifli vakit geçirdi. Etkinliğin LUKOIL Türkiye’de bir geleneğe dönüşeceği de belirtildi.

Çocuklar LUKOIL’de unutulmaz bir gün yaşadı
SONER OKUR
  • Yayınlanma5 Ağustos 2024 09:04

LUKOIL, çalışanlarının çocuklarıyla ofis ortamında da eğlenceli vakit geçirebilmeleri için, İstanbul Merkez ofisinde kurumsal bir etkinlik düzenledi. Etkinlik sayesinde çocuklar anne ve babalarının nasıl çalıştığını canlı olarak görme fırsatı buldu.

Çeşitli oyun ve aktivitelerin yer aldığı etkinlikte hem çocukların hem de ebeveynlerin keyifli vakit geçirmesi sağlandı. Rengarenk balonlarla süslenen aktivite alanında eğlenceli yarışmalar ve eğitici faaliyetler düzenlendi ve etkinlik sonunda her katılımcıya hediyelik eşyaların bulunduğu bir sırt çantası verildi.

“GÜNÜN EN DEĞERLİ ANISI ÇOCUKLARIN YÜZÜNDEKİ MUTLULUK”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan LUKOIL İnsan Kaynakları Direktörü Maxim Alekperov, etkinlikte çok keyifli anlar yaşadıklarını belirterek çocukların yüzlerindeki heyecan ve mutluluğun, günün en değerli anısı olduğunu söyledi. Alekperov, bu etkinliğin şirketin sosyal sorumluluk bilincini, üst düzey bir kurum kültürü ve nesiller arası devamlılık sürecini geliştirme arzusunu vurguladığını belirtti. Maxim Alekperov, etkinliğe katılan herkese şükranlarını sunarak bu tür etkinliklerin LUKOIL Türkiye’de güzel bir gelenek haline geleceğini vurguladı.