OEDAŞ iletişim kanalları üzerinden 7/24 hizmet veriyor

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, hizmet bölgesinde hayatına dokunduğu 3 milyon kişi ile karşılıklı etkileşime dayanan yaklaşımıyla çeşitli iletişim kanallarından 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

OEDAŞ iletişim kanalları üzerinden  7/24 hizmet veriyor
SONER OKUR
  • Yayınlanma17 Temmuz 2024 12:03

İl Müdürlükleri, çağrı merkezi gibi geleneksel kanalların yanı sıra WhatApp hattı ve yapay zeka destekli chatbot uygulaması gibi dijital kanallardan da hizmet verdiklerini söyleyen OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, “İletişim kanallarımız aracılığıyla her tüketicimizin bize istediği şekilde, hızlı ve kolayca ulaşmasını sağlıyor, ardından ilgili ekiplerimiz liderliğinde belirtilen konuyu titizlikle ele alıyoruz.” dedi.

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’ta elektrik dağıtım hizmeti veren Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), tüketicilerine sunduğu hizmetin kalitesini artırmak ve faaliyetleri hakkında bilgi vermek üzere günün her saatinde iletişimi açık tutuyor. Gelenekselden dijitale kadar tüm kanallardan hizmet veren OEDAŞ, bu kanallardan bilgi paylaşımında bulunmasının yanı sıra talep ve önerileri alarak çözüm süreçlerini de yürütüyor.

Muzaffer Yalçın: “Tüketicilerimizden gelen her geri bildirim bizim için çok değerli”

OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, iletişim politikaları ve kanalları hakkında bilgi verdi. Tüketici memnuniyeti yaklaşımları kapsamında iletişim hizmet kalitesini sürekli olarak artırdıklarını söyleyen Yalçın, “Tüketicilerimizle karşılıklı etkileşime dayanan açık iletişim politikamız kapsamında gelenekselden dijitale pek çok kanaldan hizmet sunuyoruz. İl Müdürlüklerimizde hafta içi her gün 08.00-18.00 saatleri arasında hizmet sunarken çağrı merkezimiz ve dijital iletişim kanallarımızı 7 gün 24 saat açık tutarak kesintisiz ve sürekli iletişim sağlıyoruz. Bu kanallar aracılığıyla yaptığımız çalışmalar, faaliyetler, planlı kesintiler gibi süreçler hakkında bilgi vermemizin yanı sıra tüketicilerimizin talep ve beklentilerini de alıyoruz. Böylece iletilen konuları ilgili ekiplerimizin liderliğinde hızla ve titizlikle ele alıyoruz. Her geri bildirim bizim için çok değerli. Tüketicilerimizin beklentilerini karşılamak ve bu beklentilerin de ötesine geçmek için kendimizi sürekli olarak geliştiriyoruz.” dedi.

“Teknolojinin tüm imkanlarından yararlanıyoruz”

İletişim kanallarının çeşitliliğinin önemine değinen Yalçın şöyle devam etti; “Hizmet bölgemizde yaklaşık 3 milyon kişinin hayatına dokunuyoruz. Dolayısıyla tüketicilerimizin bize ulaşmayı tercih ettiği kanallar da çeşitlilik gösteriyor. Kimi tüketicimiz İl Müdürlüklerimizi ziyaret ederken kimi tüketicimiz çağrı merkezini ya da diğer dijital kanallarımızı tercih ediyor. Biz OEDAŞ olarak her an tüketicilerimizin yanındayız. Geleneksel kanallardan güler yüzlü, çözüm odaklı hizmet sunarken tüketicilerimize günün her saatinde yanlarında olduğumuzu hissettirmek ve kesintisiz iletişim kurmak için teknolojinin tüm imkanlarından yararlanıyoruz.”

OEDAŞ tüketicileri ile beş ildeki OEDAŞ İl Müdürlükleri, ALO 186 OEDAŞ Çözüm Merkezi, OEDAŞ 186 mobil uygulaması, 0222 186 00 00 numaralı OEDAŞ WhatsApp hattı, web sitesindeki chatbot, sesli yanıt sistemi (IVR), SMS ve e-posta aracılığıyla iletişim kuruyor.