Enerjisa Üretim, “Sana Göre” programıyla çalışanlarına esnek yan haklar sunuyor

Enerjisa Üretim, çalışanlarına sunduğu “Sana Göre” programıyla esnek yan haklar sunarak iş yükünü dengelemeyi ve çalışan esenliğini artırmayı hedefliyor. Şirket, yaz tatili boyunca ofisi çocuklar için eğlenceli ve öğretici hale getiren etkinliklerle dikkat çekiyor.

Enerjisa Üretim, “Sana Göre” programıyla çalışanlarına esnek yan haklar sunuyor
SONER OKUR
  • Yayınlanma16 Temmuz 2024 13:26

Türkiye’nin özel sektör enerji üretim şirketlerinden Enerjisa Üretim, insanı merkeze alan esenlik uygulamalarıyla sektörde öncü adımlar atıyor. “Sana Göre” programıyla çalışanlarına geniş bir yelpazede yan haklar sunan şirket, bu hakları çalışanların ihtiyaçlarına göre özelleştirme imkanı tanıyor.

Çalışanların faydalanabileceği yan haklar arasında hibrit çalışma sistemi, yüksek lisans eğitimi desteği, hamilelikten doğum sonrasına kadar süren koçluk programı, ilkokulun ilk günü izni, sebep belirtmeksizin yılda 2 gün mazeret izni, sosyal aktivite kulüpleri, hayvan dostu çalışma alanları ve tüm çalışanların aynı anda izin yapabildiği bir haftalık ağustos tatili gibi imkanlar yer alıyor.

Enerjisa Üretim, çalışan sağlığını da ön planda tutarak “Enerjine Sağlık” uygulaması kapsamında beslenme uzmanı, aşı programları, bireysel spor eğitmeni, fizyoterapist, masaj terapisi, hamilelik destek programı ve psikososyal sağlık desteği gibi hizmetler sunuyor.

Şirket, çocuk dostu çalışma alanlarıyla da öne çıkıyor. Yaz tatili boyunca çocuklar, ofiste düzenlenen etkinliklerle keyifli ve öğretici zaman geçiriyor. Özellikle her salı günü düzenlenen aktivitelerle çocukların neşesi tüm ofisi şenlendiriyor.

Enerjisa Üretim İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Gürkale, şirket olarak çocuklara ve geleceğe güzel bir miras bırakmak için çalıştıklarını belirterek, “Çalışanlarımızın mutluluğunu artıracak uygulamalara imza atmayı önemsiyoruz. ‘Sana Göre’ programı sayesinde çalışanlarımız yan haklarını kendi ihtiyaçlarına uygun şekilde özelleştirebiliyor. Bu programla, her bir ekip arkadaşımızın benzersiz ihtiyaçlarına cevap vermeyi amaçladık” dedi.

Firma “Yaşama saygı duyarak daha güzel bir gelecek için enerji üretiyoruz” mottosuyla çalışmalarını sürdürüyor ve çalışanlarına sunduğu esnek yan haklarla enerji sektöründe fark yaratmaya devam ediyor.