TORA SEÇ Emniyet Molası, 2. çeyrek toplantısını gerçekleştirdi

Geleneksel olarak 3 ayda bir online yapılan TORA SEÇ Emniyet Molası, yaklaşık 200 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi. Geleneksel emniyet molasına TORA yönetimi de tam kadro olarak katılım gösterdi.

TORA SEÇ Emniyet Molası, 2. çeyrek toplantısını gerçekleştirdi
SONER OKUR
  • Yayınlanma8 Temmuz 2024 18:14
  • Güncelleme8 Temmuz 2024 18:19

Her zaman olduğu gibi SEÇ Emniyet Molası, dünyada ve Türkiye’de gerçekleşen sektör kazaları ile TORA kaza ve olay bilgilendirmeleri ile başladı.

Geçtiğimiz son 3 aylık periyot içinde TORA’da ciddi bir kaza yaşanmazken, sektörde ne yazık ki üzücü kazalar meydana geldi. Bu kazalara ait videolar gösterilerek, kazaların kök nedenleri üzerinde duruldu. Bu gibi benzer kazaların bizim de başımıza gelmemesi için alınması gereken tedbirler üzerine fikir alışverişi yapıldı. Yaşanan kazaların hem neden olduğu hem de kaza sonrası acil durum prosedürlerinde yapılan hatalar ve ne olması gerektiği üzerinde duruldu.

İlk 6 Aylık Periyotta 500’ün Üzerinde SEÇ Denetlemesi

Sonrasında SEÇ denetleme adetleri ve SEÇ istatistiklerinin sunumu yapıldı. İlk 6 aylık periyot içinde 500’ün üzerinde SEÇ denetlemesi gerçekleştirildiği paylaşıldı. Saha denetlemelerinde yeni yapılacak uygulamalar hakkında bilgiler verildi. Sonraki bölümde dağıtım firmalarına SEÇ kuralları hatırlatıldı.

TORA

En son olarak, Shell İSEÇ Emniyet Ligi 1. Çeyrek sonuçları ve 2. çeyrek bildirimleri hakkında bilgi verildi. 1. Çeyrekte Risk Avı ve Fikir yarışmasına katkıda bulunanlar arasında en iyi bildirimi yapan Tümaks, TORA Ankara Bölge Servisi personelleri adına Serkan Kireççi ve TORA montaj ekibinden İsmail Cin çeyrek altın ile ödüllendirildi. 2. çeyrek ödülüne ise sektörümüze örnek olan ARC, TORA Bursa Bölge Servisimizden Songül Aköz hanımefendiye verildi. Sektörümüzdeki kadın istihdamının artması adına çok güzel bir gelişme yaşanmış oldu.