Opet Fuchs, Automechanika Fuarı’nda sektör profesyonelleri ile buluştu

Otomotiv yağlar ve araç bakım ürünleri üretim ve satış şirketi Opet Fuchs, tüm dünyadan 60 binden fazla profesyonelin bir araya geldiği Automechanika İstanbul Fuarı’nda yer aldı.

Opet Fuchs, Automechanika Fuarı’nda sektör profesyonelleri ile buluştu
SONER OKUR
  • Yayınlanma2 Temmuz 2024 15:24

Dünya çapında tercih edilen bir madeni yağ markası olma vizyonu ile faaliyet gösteren Opet Fuchs, 23-26 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen, otomotiv endüstrisi için dünyanın önde gelen ticari fuarları arasında yer alan Automechanika İstanbul 2024’te ürünleri ile boy gösterdi.

35 ülkeden 1.450 firmanın katıldığı ve tüm dünyadan 60 binden fazla profesyonelin bir araya geldiği fuarda potansiyel alıcılar ile buluşan Opet Fuchs, otomotiv yağları, araç bakım ürünlerinin tanıtımını yaptı. Ürünlerini 40’tan fazla ülkeye ihraç eden Opet Fuchs’un fuardaki standı, profesyoneller tarafından yoğun ilgi gördü.

“POTANSİYEL ALICILARIN DİKKATİNİ ÇEKMEYİ BAŞARDIK”

Opet Fuchs Kıdemli Yurt Dışı Pazarlar Satış Müdürü Volkan Uygur, “Fuarda ihraç pazarlarda kullandığımız ana markamız olan Opet Madeni Yağları bayilerimizle toplu olarak bir araya gelme fırsatı bulurken, beraber birçok yeni ülke ve potansiyel ithalatçılarla iş geliştirme şansına da sahip olduk. Ortaklarımızdan aldığımız güç ve Türkiye’deki her geçen gün gelişen OEM (orijinal ekipman üreticisi) iş birlikteliklerimizin referansıyla dünyanın farklı yerlerinden bizi ziyaret eden potansiyel alıcıların dikkatini çekmeyi başardık” değerlendirmesinde bulundu.