Club TotalEnergies üyelerine 2.000 TL’ye varan yakıt puan hediye

TotalEnergies İstasyonları, müşteriye özel avantajların sunulduğu ve müşteri deneyimi iyileştirilen Club TotalEnergies üyelerine özel hazırlanan kampanya kapsamında 2.000 TL’ye varan yakıt puan hediye ediyor.

Club TotalEnergies üyelerine 2.000 TL’ye varan yakıt puan hediye
SONER OKUR
  • Yayınlanma13 Haziran 2024 10:28

13 Haziran – 15 Eylül 2024 tarihleri arasında TotalEnergies İstasyonlarından Club TotalEnergies üyeliği ile yapılacak yakıt alışverişlerinde geçerli kampanyadan faydalanmak için Club TotalEnergies üyesi olunması ve yakıt alışverişi baremine göre, katılmak istenen kampanyanın mobil uygulama üzerinden seçilmesi yeterli.

ClubTotalEnergies üyeleri, seçecekleri kampanya çerçevesinde, kampanya süresince farklı günlerde ve tek seferde yapacakları sekiz farklı yakıt alışverişlerinin her biri için anında yakıt puan hediye kazanabiliyorlar. “400 TL’ye varan yakıt puan kampanyası” seçildiğinde, tek seferde ve farklı günlerde yapılacak sekizinci 1.000 TL ve üzeri yakıt alımına toplamda 400 TL yakıt puan kazanılabiliyor. “800 TL’ye varan yakıt puan kampanyası” ise tek seferde ve farklı günlerde yapılacak sekizinci 2.500 TL ve üzeri yakıt alımında toplamda 800 TL yakıt puan kazandırıyor. “2.000 TL’ye varan yakıt puan kampanyası” ile de, tek seferde ve farklı günlerde yapılacak sekizinci 6.000 TL ve üzeri yakıt alımında toplamda 2.000 TL yakıt puan kazanılabiliyor.

En fazla 2.000 TL değerinde yakıt puan kazanılabilen kampanyaya, mevcut Club TotalEnergies üyeleri ve Club TotalEnergies mobil uygulamasını indirerek üyeliğini oluşturan ve plakasını tanımlayan yeni üyeler katılabiliyor. Katılmak istenen kampanyaya uygulama üzerinden katılım sağlanmasının ardından üyeler, kampanya kapsamında yapacakları akaryakıt alışverişlerine ait puanlarını, TotalEnergies İstasyonlarından yapacakları yakıt alımları öncesinde Club TotalEnergies mobil uygulamasından oluşturacakları QR kodu alanındaki şifreyi ya da uygulamaya kayıtlı cep telefonu numarasını ön saha satış görevlisine ileterek kazanabiliyorlar. Club TotalEnergies üzerinden “Fiş Bilgileri İle Puan Yükleme” alanında gerçekleştirilen işlemlerin de geçerli olduğu kampanyada kazanılan puanlar, her alışveriş sonrasında otomatik olarak Club TotalEnergies üyeliğine yüklenecek.

Club TotalEnergies mobil uygulamasına yüklenen yakıt puanların kullanımı için üyelerin, TotalEnergies İstasyonlarında yakıt alımı öncesinde Club TotalEnergies mobil uygulamasından oluşturacakları QR kodu alanındaki şifreyi ya da uygulamaya kayıtlı cep telefonu numarası ile birlikte puan harcama taleplerini saha satış görevlisine söylemeleri gerekiyor.