Gilbarco Satış, pazarlama ve servis faaliyetlerini Türkiye’deki iştiraki olan Turpak üzerinden doğrudan yapma kararı aldı

Ülkemiz akaryakıt sektörünü 25 yıl önce taşıt tanıma ve otomasyon teknolojileri ile buluşturan Turpak, kaliteli hizmetleri ile sektörün gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor.

Gilbarco Satış, pazarlama ve servis faaliyetlerini Türkiye’deki iştiraki olan Turpak üzerinden doğrudan yapma kararı aldı
SONER OKUR
  • Yayınlanma3 Haziran 2024 10:05

Dünya’nın en büyük istasyon ekipman üreticisi Gilbarco, Türkiye pazarına verdiği önemden dolayı tüm ürünlerinin satış ve servislerini Türkiye’deki iştiraki Turpak üzerinden aracısız olarak doğrudan gerçekleştirme kararı aldı.

Böylece müşteri memnuniyetinin en üst seviyeye taşınması amaçlandı. Turpak Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Önkol “Pompa ve Tank Otomasyon sistemlerinde lider olan şirketimiz, akaryakıt dispenser pazarında sunacağı ayrıcalıklı hizmetler ile sektörün ilk tercihi olmayı hedefliyor. Bu önemli yılda, Gilbarco’nun akaryakıt dispenserleri ve dalgıç pompalarının satış ve servisinde tek yetkili şirket olarak 1 Haziran 2024 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlıyoruz. 25 yıllık başarı hikayemizde, bu önemli kilometre taşını sektörümüzün değerli paydaşlarına duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Gelecekte de aynı azim ve kararlılıkla çalışarak sektörde her zaman ilk tercih edilen marka olmayı hedeflemekteyiz.” dedi.

1865 yılında ilk pompayı üreten ve bugün tüm Dünya’da 100’e yakın ülkede faaliyet gösteren Gilbarco, yeni aldığı kararla birlikte Gilbarco Veeder Root çözümlerinin satış, pazarlama ve servis hizmetlerini kendi iştiraki Turpak üzerinden tek yetkili olarak yürütecek. Öte yandan Gilbarco’nun “Red Jacket” akaryakıt dalgıç pompalarının Turpak tarafından satışına başlanacağı, akaryakıt dağıtım şirketleri ve istasyonlara daha entegre ve yenilikçi çözümler sunulmasının önü açılacak. Gilbarco, bu yenilikle birlikte, akaryakıt sektörünün geleceğini şekillendirmeye ve müşterilerine en yüksek standartlarda hizmet sunmaya devam etmeyi planlıyor.