İzmir Doğalgaz, doğaya katkılarını sürdürüyor

İzmir Doğalgaz, her yıl gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle doğaya ve çevreye katkı sağlamaya devam ediyor. 2007 yılından bu yana Ege Orman Vakfı ile iş birliği içerisinde olan İzmir Doğalgaz, çalışanlarının doğum gününde kendisi ve ailesi adına bir hatıra ormanı oluşturarak 12’inci fidan bağışını gerçekleştirdi.

İzmir Doğalgaz, doğaya katkılarını sürdürüyor
SONER OKUR
  • Yayınlanma31 Mayıs 2024 08:36
  • Güncelleme31 Mayıs 2024 16:16

Doğalgazı yaygınlaştırarak İzmir’in hava kalitesine önemli katkılar sağlayan İzmir Doğalgaz, çalışan ve aileleri için fidan dikimi gerçekleştirerek doğaya ve yeşile olan katkılarını sürdürmeye devam ediyor. Manisa-Akhisar-Çamönü Mevkii ağaçlandırma sahasında gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğine, İzmir Doğalgaz Genel Müdür Yardımcısı Murat Ceran, Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Perihan Öztürk, çok sayıda çalışan ve çocukları katıldı.

Etkinlik öncesinde bir konuşma yapan Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Perihan Öztürk, Orman Bölge Müdürlüğü iş birliği ile ağaçlandırma sahasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öztürk, 12 yıldır sürdürülebilir olarak doğaya yaptıkları katkılardan dolayı İzmir Doğalgaz yönetici ve çalışanlarına teşekkür ederek Genel Müdür Yardımcısı Murat Ceran’a plaket takdim etti.

Şirket olarak ağaçlandırma çalışmalarını önceliklendirdiklerini ve fidan bağışlarını her yıl düzenli olarak yapamaya devam edeceklerini ifade eden İzmir Doğalgaz Genel Müdür Yardımcısı Murat Ceran, “12’incisini gerçekleştirdiğimiz fidan dikme etkinliğimizin bizim için bir başka anlamı da her bir çalışanımız ve onların alile sayısı kadar olmasıdır. Bu yıl çalışanlarımıza doğum günü hediyesi olarak başlattığımız fidan bağışını, önümüzdeki senelerde de çalışan ve aile sayısı kadar fidan dikimiyle devam ederek geleneksel hale getireceğiz. Her bir fidan, doğaya olan sorumluluğumuzun ve çocuklarımıza daha yaşanabilir bir dünya bırakma arzumuzun bir sembolüdür. Birlikte daha sürdürülebilir bir gelecek için adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.

Tören sonrasında temsili fidanlar, çalışanlar ve çalışanların çocukları tarafından toprakla buluşturularak can suları verildi.