PÜİS Başkanı Okumuş, Bölge Toplantıları’na start verdi

PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş, Bölge Toplantıları’na Antalya’dan başladı. Sektörün sorunlarının konuşulduğu Bölge Toplantıları Ankara’da devam etti.

PÜİS Başkanı Okumuş, Bölge Toplantıları’na start verdi
SONER OKUR
  • Yayınlanma29 Mayıs 2024 10:50

PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş, bayilerin içinde bulunduğu ekonomik darboğazın aşılması için kar payları, kredi kartı komisyonları, nakliye ücretleri başta olmak üzere bayilerin gündemindeki sorunlara ilişkin görüş ve önerileri almak üzere Bölge Toplantıları’na Antalya’dan start verdi.

PÜİS Antalya Bölge Başkanı Mücahit Turgut, PÜİS Antalya Bölge Başkanlığı Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu toplantıya, PÜİS Genel Başkan Yardımcıları İbrahim Uğurlu ve Mehmet Ali Çakırer ile PÜİS Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Metin Küstür de katıldı.

BÖLGE TOPLANTILARI ANKARA’DA DEVAM ETTİ

Genel Başkan Okumuş, Bölge Toplantıları’na Ankara ile devam etti. PÜİS Ankara Bölge Toplantısı’nda kar payları, kredi kartı komisyonları, maliyetin altında öldürücü haksız rekabet, nakliye ücretleri başta olmak üzere bayilerin acilen çözülmesi gereken sorunları istişare edildi. PÜİS Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Uğurlu, PÜİS Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Nurettin Yılmaz’ın da katıldığı toplantı, PÜİS Ankara Bölge Başkanı A. Cem Cantekin ve Bölge Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulu Üyelerinin iştirakiyle gerçekleştirildi.