Enda Enerji’den İYTE Bahar Şenlikleri’ne destek

Türkiye’nin önde gelen araştırma ve teknoloji odaklı üniversitelerinden biri olan İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nün (İYTE) bu yıl 24. kez düzenlediği Geleneksel Bahar Şenlikleri’ne Enda Enerji Holding A.Ş. bronz sponsor olarak destek verdi.

Enda Enerji’den İYTE Bahar Şenlikleri’ne destek
SONER OKUR
  • Yayınlanma23 Mayıs 2024 15:14

15 – 17 Mayıs tarihleri arasında Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilen tören İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran’ ın açılış konuşmasıyla başladı. Konuşmasının ardından İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran tarafından Enda Enerji Holding AŞ.’ye beş firması adına teşekkür belgesi takdim edildi.

Şirket adına törene katılan isimler arasında Operasyon ve Risk Yönetimi Grup Müdürü Yalçın Kaya Aydın, İşletme ve Yatırım Projeleri Müdürü Taylan Kabaş ve İnsan Kaynakları ve Stratejik İletişim Grup Müdürü Ece Leblebici yer aldı.

Uluslararası Green Metric 2023 sıralamasında dünyanın en iyi 153. üniversitesi olarak da başarı gösteren İYTE’nin öğrenci topluluklarının kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerini desteklemek amacıyla düzenlediği şenliğe Enda Enerji’nin verdiği bu destek; şirketin sosyal sorumluluk bilincini ne kadar önemsediğini gösteriyor. Şirket, tüm faaliyetlerinde çevreye ve topluma fayda sağlama bilinciyle sosyal ve kültürel etkinliklere destek olmanın değerini her adımında vurguluyor.