Propay Ödeme Teknolojileri’nden 23 Nisan’a özel anlamlı proje: İlk Kredi Kartım İlk Yazar Kasam

Propay Ödeme Teknolojileri (E Data) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak hazırladığı “İlk Kredi Kartım, İlk Yazar Kasam” projesini tanıttı.

Propay Ödeme Teknolojileri’nden 23 Nisan’a özel anlamlı proje: İlk Kredi Kartım İlk Yazar Kasam
SONER OKUR
  • Yayınlanma13 Mayıs 2024 13:01
  • Güncelleme13 Mayıs 2024 13:08

1985 yılından bu yana ödeme kaydedici cihazların donanımlarını ve bu cihazlar üzerinde çalışan her türlü yazılım uygulamalarını geliştiren Propay Ödeme Teknolojileri (E Data) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak bir projeye imza attı. “İlk Kredi Kartım, İlk Yazar Kasam” projesi kapsamında, çocuklara özel olarak isimleriyle hazırlanan kredi kartı, yazar kasa ve kırtasiye malzemelerinden oluşan küçük bir ‘mutluluk kutusu’ hediye ettiler.

“GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRMEDEKİ EN ÖNEMLİ VE ANLAMLI “İLK” İ GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLDUK”

Şirket tarafından yapılan açıklamada; “1985 yılından bu yana Propay Ödeme Teknolojileri (E Data) olarak Türkiye’de ve dünyada ödeme sektöründe birçok ilki gerçekleştirdik. İlk termal yazıcılı ve akülü yazar kasa, akaryakıt sektöründe ilk self-servis pompa yazar kasa, ilk elektronik kayıt üniteli yazar kasa ve dünyada ilk dokunmatik ekranlı mobil yazar kasa POS gibi pek çok öncü yeniliğe imza attık. Bugün ise “İlk Kredi Kartım İlk Yazar Kasam” projesi ile geleceği şekillendirmedeki en önemli ve anlamlı “ilk” i gerçekleştirmiş olduk.

Propay Ödeme Teknolojileri olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel çalışanlarımızın çocuklarına unutulmaz bir sürpriz hazırladık. “İlk Kredi Kartım, İlk Yazar Kasam” projesi kapsamında, çocuklarımıza özel olarak isimleriyle hazırlanan kredi kartı, yazar kasa ve kırtasiye malzemelerinden oluşan küçük bir mutluluk kutusu hediye ettik” denildi.

ÇİÇEKLER İLGİ, ÇOCUKLAR SEVGİ, ÜLKELER VERGİ İLE BÜYÜR

Ayrıca Propay Ödeme Teknolojileri yaptığı açıklamaya şunları ekledi: “Bu proje ile çocuklarımızın hayal güçlerini ve yeteneklerini destekleyerek, onların parlak geleceklerine ilham olmayı amaçladık. Ayrıca hediyelere, vatandaşlık görevi, vergi bilinci, ülke ekonomisi ve kredi kartı kullanımı gibi konularda bilinçlenmelerine katkı sağlayacak mesajlar ekledik: ‘Ders çalışıp kazanmak olsun ilken, yazar kasa fiş keser kalkınır ülken.’