CK Enerji, müşteri odaklı dijital dönüşüm ile sektörde fark yaratıyor

Türkiye’nin üç bölgesinde 8,4 milyondan fazla müşterisi bulunan CK Enerji, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak ve en iyi deneyimi sunmak için geliştirdiği dijital dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor. CK Enerji; Akıllı SMS Bilgilendirme Sistemi, Müşteri Deneyimi Sistemi, Dijital Fatura, QR Müşteri Memnuniyeti Anketi, CK Look Performans Sistemi ve Talep & Başvuru SMS Sistemi gibi uygulamaları ile müşterilerine yenilikçi çözümler sunuyor.

CK Enerji, müşteri odaklı dijital dönüşüm ile sektörde fark yaratıyor
SONER OKUR
  • Yayınlanma13 Mayıs 2024 12:43

Müşteri memnuniyetini temel alan bir yaklaşımla; kolay erişilebilen, kaliteli, ayrıcalıklı ve uçtan uca bir hizmet deneyimi sunma ve geliştirmeyi kendine misyon edinen CK Enerji, elektrik tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran dijital adımlar ile sektörde fark yaratıyor. CK Enerji, Dijital faturadan Müşteri Deneyim Sistemi’ne, Akıllı SMS’ten CK Look Performans’a kadar pek çok dijital uygulaması ile müşterilerine yenilikçi çözümler sunuyor.

Hayata geçirdikleri yenilikçi uygulamaların odağında müşteri deneyimi, dijitalleşme ve sürdürülebilirliğin olduğunu ifade eden CK Enerji Regülasyon Stratejileri ve Müşteri İletişimi Grup Direktörü Fidan Öztürk, “Türkiye’nin üç bölgesinde, 7 ilde 8,4 milyon elektrik tüketicisine hizmet veren CK Enerji olarak, dijital dönüşüme büyük önem veriyor müşterilerimizin beklentileri ve talepleri doğrultusunda süreçlerimizi dijitalleştiriyoruz.  Dijital varlıklarımızı güçlendirmek ve müşteri deneyimini iyileştirmek için süreçlerimizi yeniden tasarladık. Müşterilerimizle temas ettiğimiz noktaların belirlenen kriterler doğrultusunda ölçümlenmesi, performanslarının izlenmesi, değerlendirilmesi ve geliştirilmesine yardımcı olan CK Look sistemimiz, birimlerimizin iyileştirme alanlarını belirlemek için kullanılıyor. Yapılan değerlendirmeler neticesinde müşteri deneyimini en üst seviyede tutmaya yönelik aksiyonlar alıyoruz.  Yine, müşterilerimize daha kullanıcı dostu, hızlı ve erişilebilir bir online deneyim sunma hedefi ile web sitelerimizi yeniledik. Web sitemiz üzerinden müşterilerimiz güncel bilgilere ulaşabiliyor, taleplerini fiziksel noktalara gitmeden kolay, güvenilir ve hızlı bir şekilde iletebiliyor.” dedi