
Madencilik sektöründe faaliyet göstermek üzere MASS Maden Sanayicileri İşveren Sendikası adlı bir işveren sendikasının kurulduğu bildirildi. Sendikadan yapılan yazılı açıklamada, ilk yönetim kurulu toplantısının 16 Kasım’da gerçekleştirildiği belirtildi. Ankara’da kurulan sendikanın başkanlığına Celal Koloğlu’nun getirildiği kaydedilen açıklamada, başkan vekilliğine Naci İlci ve Hüseyin Acar’ın, genel sekreterlik görevine ise Maden Yüksek Mühendisi Halim Demirkan’ın seçildiği ifade edildi.
Sendikadan yapılan yazılı açıklamada, ilk yönetim kurulu toplantısının 16 Kasım’da gerçekleştirildiği belirtildi.
Ankara’da kurulan sendikanın başkanlığına Celal Koloğlu’nun getirildiği kaydedilen açıklamada, başkan vekilliğine Naci İlci ve Hüseyin Acar’ın, genel sekreterlik görevine ise Maden Yüksek Mühendisi Halim Demirkan’ın seçildiği ifade edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 Doğal gaz toptan satış fiyatlarında değişikliğe gidildi1 Temmuz 202521:24 Oruç Reis, Mavi Vatan’da1 Temmuz 202516:22 Türk ve Fransız şirketleri, ergimiş tuz reaktörü geliştirecek1 Temmuz 202516:10 Shell Filo Çözümleri’nden Türkiye’de Bir İlk: Shell Filo Yıkama Kartı1 Temmuz 202515:44 Osmangazi Köprüsü 9 yılda yakıttan ve zamandan 108 milyar lira tasarruf sağladı1 Temmuz 202514:41