
Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Shell iş birliğiyle hayata geçirilen projenin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanlığı, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Shell Türkiye iş birliğiyle trafik eğitimi konusunda bir sosyal yatırım projesi başladı. ‘Trafikte Küçük Hata Yoktur” isimli sosyal yatırım projesi bugün, İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Kampüsü’nde basın toplantısı ile tanıtıldı. […]
Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Shell iş birliğiyle hayata geçirilen projenin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanlığı, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Shell Türkiye iş birliğiyle trafik eğitimi konusunda bir sosyal yatırım projesi başladı. ‘Trafikte Küçük Hata Yoktur” isimli sosyal yatırım projesi bugün, İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Kampüsü’nde basın toplantısı ile tanıtıldı.
Toplantıya Millî Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, Shell & Turcas CEO’su Felix Faber ve İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı katıldı.
Proje ile 2019-2020 eğitim öğretim yılında iç 11 yaş arasındaki çocuklarla ailelerinde trafik kuralları hakkında farkındalık oluşturulması hedefleniyor.
Shell & Turcas CEO’su Felix Faber, “Shell olarak bu toplumda bir etki yaratmak istiyoruz. Dolayısıyla daha iyi bir toplum için hepinize ihtiyacımız var. Umarım bu projeyi daha iyi yönetebiliriz” diye konuştu.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Trafikte tedbirler alındıkça kazalarda azalmalar oluyor. Elbette bu meselenin özü eğitimden geçiyor. Trafik kazaların azalmasında çocukların çok katkısı var. Çünkü her şey onların eğitilmesiyle başlıyor” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 Bakan Bayraktar, doğal gaz desteğinde yeni sistemin sinyalini verdi5 Temmuz 202520:50 Avustralya, yenilenebilir enerji için hidrojen projesine 283 milyon dolar fon verecek5 Temmuz 202520:45 OPEC+ üyesi 8 ülke ağustosta günlük 548 bin varil üretim artışına gidecek5 Temmuz 202520:44 ABD’li finans kuruluşları Türkiye’deki nükleer enerji projelerine destek vermeye hazır5 Temmuz 202520:43 Akaryakıtta ÖTV artışının temmuz enflasyonuna etkisinin 0,14 puan olacağı hesaplandı5 Temmuz 202512:14