GO’ya “5 Yıldızlı Mükemmellikte Yetkinlik” sertifikası

İpragaz’ın akaryakıt sektöründeki markası GO, Türkiye Kalite Derneği tarafından kurumsal çalışmaların Avrupa Kalite Yönetim Vakfı EFQM Mükemmellik Modeli kriterlerine uyumu üzerinde yapılan değerlendirmede, ‘5 Yıldızlı Mükemmellikte Yetkinlik’e layık görüldü.

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından Türkiye’nin en mükemmellerinin belirlendiği 2019 Türkiye Mükemmellik Ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl ‘Çözüm Özünde’ temasıyla gerçekleştirilen 28. Kalite Kongresi’nin ödül gecesinde, İpragaz’ın akaryakıt markası GO da mükemmellik başarısıyla yer aldı. GO, 6’ncı yılında ikinci kez ‘5 Yıldızlı Mükemmellikte Yetkinlik’ sertifikası almış oldu GO, 2017’deki organizasyonda alanında aynı sertifikayı alan en genç firma olmuştu.

İpragaz’ın akaryakıt sektöründeki markası GO, ilk istasyonunu 2013’te açtı. Küresel standartlarda hizmet anlayışını benimseyen GO, 2017 yılında EFQM Mükemmellik Modeli’ni yönetim modeli olarak benimsedi. GO, çalışanların katılımı ve inovasyon odaklı organizasyon yaklaşımlarıyla bu modelde başarılı sonuçlar aldı.